Met meer dan 30 jaar ervaring; Dé meest persoonlijke en scherpste aanbieder van Signing & Branding.
Capstone 5 is de overkoepelende holding van een aantal bedrijven die gefocused zijn op branding & signing. Hieronder vind je een korte omschrijving van de services die wij bieden. Voor meer informatie, bezoek www.capstone5.nl

Decoratiefolie Nederland

Decoratie folie, ook wel zandstraaleffect folie genoemd, dient om glas doorkijkwerend te maken in beide richtingen. De folie heeft een mat glas-  of gezandstraald glas effect en kan met behulp van onze computergestuurde snijmachine tot de meest creatieve patronen, reclame en/of logo’s voor glazen wanden, deuren en ramen uitgevoerd worden. U kunt het bedenken en wij kunnen het voor u realiseren.

Lichtreclame Nederland

Lichtreclame Nederland is een reclameproductiebedrijf en full service dienstverlener op het gebied van lichtreclame, gevelreclame en gevelletters. Gevelreclame zorgt ervoor dat u zichtbaar, herkenbaar en vindbaar bent voor klanten, relaties, bezoekers en passanten. Het fungeert ook als visitekaartje en als een blikvanger voor uw bedrijf.

Autofolie Nederland

Autoruiten blinderen is het beplakken van autoruiten met een speciale folie die ervoor zorgt dat autoruiten o.a. een donkerdere tint krijgen. Het blinderen van autoruiten vraagt de nodige vakkennis, handigheid en geduld. Het is daarom aan te raden om dit tijdrovende karwei in één keer goed uit te laten voeren door een professioneel bedrijf.

Buitenreclame Nederland

Buitenreclame is een medium dat adverteerders in de publieke leefruimte een podium biedt om binnen korte tijd grote groepen mensen te bereiken. Dit kan met uitingen op uiteenlopende formaten in diverse Buitenreclametypen.

Glasfolie Nederland

Buitenreclame is een medium dat adverteerders in de publieke leefruimte een podium biedt om binnen korte tijd grote groepen mensen te bereiken. Dit kan met uitingen op uiteenlopende formaten in diverse Buitenreclametypen.

Marek Reclame

Sinds 1983 houden wij ons bezig met de verschillende materialen, machines en technieken in het reclamevak en hebben daardoor alle ervaring en vakkennis in huis. Of u de reclame nu handgeschilderd of door middel van de nieuwste technieken uitgevoerd wilt hebben; wij voeren het graag, en met alle liefde voor het vak, voor u uit.

Switchfoil

Switchfoil® is een mild zelfklevende glasfolie welke je “open en dicht” kunt zetten. “Open” (spanning er op) staat voor een transparante doorkijk en dus geen privacy.  “Dicht” (spanning er af) staat voor een matglas-effect met volledige privacy. Vanzelfsprekend kun je dit schakelen zoals je wilt; met de standaard meegeleverde afstandsbediening of met een aan te leggen vaste schakelaar.

Activfoil

ActivFoil is een meekleurende glasfolie. De folie verandert van een lichte naar een donkere tint om direct zonlicht en warmte uit uw huis of voertuig te houden. ActivFoil – meekleurende folie verkleurt terug naar de lichte tint, bijvoorbeeld wanneer u een donkere parkeerplaats / garage betreedt, zodat u weer beter zicht hebt.